Meer over Vereniging Nederlands Cultuurlandschap Achtergronden van de campagne 'Nederland weer mooi' Het Informatiecentrum Nederlands Cultuurlandschap Informatie over het boek 'Nederland weer mooi' Steun de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap! In contact komen met de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap
 
 
 

Lid worden van VNC

Ons landschap is uniek op de wereld. Tot in de verste uithoeken van de wereld is bekend dat hoewel God de wereld schiep, “de Hollanders hun eigen land creëerden”. Dat typische Nederlandse cultuurlandschap is echter aan zware erosie onderhevig. Met name de ruilverkaveling heeft meer kapot gemaakt dan ons lief is. Streekeigenheid en geschiedenis wandelpaden verdwenen uit ons landschap en dieren en planten worden steeds zeldzamer.

Echter, ons landschap verdient beter! Dankzij uw steun komen we stapje voor stapje dichter bij ons doel: Nederland weer mooi! Uw steun is dan ook heel erg welkom.

U kunt zelf lid worden of leden proberen te werven onder uw vrienden, familie of bekenden. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  1. Lid worden van Vereniging Nederlands Cultuurlandschap
  2. Een nieuw lid werven voor Vereniging Nederlands Cultuurlandschap
  3. Leden werven met e-mail

Lid worden van VNC

Ja, ik steun Vereniging Nederlands Cultuurlandschap en word lid voor minimaal € 24,- per kalenderjaar. Als welkomstgeschenk ontvang ik een vrijkaartje voor het Informatiecentrum Nederlands Cultuurlandschap, ook geldig voor eventuele gezinsleden of voor drie introducés. Ik ontvang 4 maal per jaar het kwartaalblad Landschappelijk.

Indien ik € 30,- of meer doneer, ontvang ik bovendien het prachtige boek Natuur in de straat.

 

 

Persoonlijke gegevens

* verplichte velden.

naam

 

*

aanhef  

organisatie

adres

 

*

postcode   *

plaats

  *

telefoon

 

e-mail

 

Ik wil graag € 30,- of meer doneren, en kies als welkomstgeschenk:

 

het boek Natuur in de straat

   
Ik ben in contact gekomen met VNC via:  


U betaalt met een acceptgiro die u wordt toegestuurd.

Lid werft lid

Om ons werk nog beter te doen, zijn nieuwe leden nodig. U kunt ons daarbij helpen! Eenvoudig, door in uw eigen omgeving leden voor ons te zoeken. Om het werven te vergemakkelijken kunt u potentiŽle leden een speciaal aanbod doen: als ze lid worden voor minimaal 30 euro, ontvangen ze het boek Natuur in de straat als welkomstgeschenk.

Natuurlijk worden ook úw inspanningen beloond: indien u drie of meer leden werft, ontvangt u het boek Lekker Landschap: een beschrijving van vele eetbare planten, bloemen, bessen, noten en paddenstoelen, met verrukkelijke recepten die de lezer ertoe uitnodigen de deur uit te gaan, op zoek naar al dat lekkers in ons landschap.

 

 

Persoonlijke gegevens

* verplichte velden.

naam

*

aanhef  

organisatie

adres *
postcode   *

plaats

  *

telefoon

e-mail

Ik ben in contact gekomen met VNC via:  
   

De gegevens van het nieuwe lid

naam

  *
aanhef  

organisatie

 
adres   *
postcode   *

plaats

  *

telefoon

 

e-mail

 
 

Het nieuwe lid wil graag € 30 of meer doneren, en kiest als welkomstgeschenk het boek:

 

Natuur in de straat.

   

Het nieuwe lid betaalt de contributie met de acceptgiro die samen met het welkomstgeschenk wordt verstuurd.

Leden werven met e-mail

Ja, ik wil me graag inzetten om nieuwe leden te werven voor Vereniging Nederlands Cultuurlandschap.

Wij hebben daarvoor een ledenwerfbrief (Word-bestand, ca. 500Kb) opgesteld, die u kunt mailen naar potentiële nieuwe leden binnen uw vrienden- en familiekring. U hoeft de brief alleen maar even aan te passen in de aanhef en de ondertekening.

Bedankt voor uw inzet!

 
 
   
     
             
 

© VNC 2010 | home | contact | ontwerp